Over ons

Na jaren ervaring in de verkoop ben ik in terug gaan studeren aan de hogeschool. In 2018 ben ik afgestudeerd in de richting Winkelmanagement te Turnhout. Na deze studies zocht ik een leuk en tof concept om mij voor 100% achter te zetten en een nieuwe uitdaging aan te gaan. Daar ik zelf mama ben van 2 leuke zonen en mij enorm kon inzetten om de tofste kinderaccessiores te zoeken wou ik hier zeker iets mee doen. Mijn ervaring als mama kon dan zeker een stukje meespelen in de keuze`s van de artikelen die ik maakte.

Mijn doel was om voor de kindjes een toffe online winkel te creëeren die voor ieder wat in huis heeft. Waar je ook een mooie geboortelijst of een verjaardagslijstje kan leggen en die je gemakkelijk van thuis uit na je lange dagen werken kan samen stellen, beheren of waar je gemakkelijk iets kan gaan kopen en dat tot aan je deur wordt geleverd. Waar alle vragen welkom zijn en waar ik met alle plezier tot bij je thuis meer uitleg over de lijstjes kom geven!

We vinden het fantastisch om de kindjes te doen stralen! Daarom staat goede service & uitstekende kwaliteit ook op nr 1 bij ons!